BILJETTFÖRSÄLJNING OCH TÄVLING

ÄNTLIGEN kör biljettförsäljningen igång, nu kan du köpa din biljett till Galan 2015 HÄR!

Eftersom det finns begränsat antal med platser, så är det först till kvarn som gäller.

Finemang har ett samarbete med Sokos Vaakuna i Vasa inför Galan 2015, och nu kommer vi att lotta ut ett super fint pris till en lycklig vinnare. Sokos Vaakuna har väldigt fin temarum som man kan bo i, och nu kan Du vinna en hotellövernattning i något av dessa rum!


I Vaakuna finns dessa temarum :

SKÄRGÅRDSRUMMET – personligt, unikt temarum som tar dig tillbaka till 1920-talets verkliga skärgårdsliv. Väggarna är täckta med plankor som under årens lopp har blivit gråa av väder och vind. I rummet finns alla nödvändiga bekvämligheter, men några av dessa är undangömda på ett finurligt sätt .

sokos vaakuna 1

NORRSKÄRRUMMET – modern strandstuga vars inspiration härstammar från Norrskärs fyr ute i Kvarkens skärgård. Rummets moderna och ungdomliga atmosfär strålar med sin färgglans energi åt även den trötta resenären och rummets hängstolar är ypperliga för att koppla av.

sokos vaakuna 2

VAASARUMMET – ett hem borta hemifrån! Detta rum berättar om Vasa stads historia från 1920- till 1960-talet. Rummets hemtrevliga atmosfär och ljuvliga detaljer skapar rummets själ.

sokos vaakuna 4

ATELJÉRUMMET – som en konstgalleria. Vasabördige konstgrafikern och målaren Juha Tammenpääs verk kommer verkligen till rätta i detta rum. Rummets känsla upplevs bäst från fåtöljen, varifrån konstverken får berätta sin egen historia. Den dramatiska färgpaletten kombinerat med lyxiga textiler ger känsla av vardagslyx.

sokos vaakuna 3HUR ÄR JAG MED OCH TÄVLAR?

Det enda du behöver göra för att delta är att skriva en kommentar här nere, och berätta i vilket av Sokos Vaakunas tema-rum du skulle vilja bo i för en natt och varförTävlingen avslutas den 29.10! 

Kom ihåg att fylla i namn och e-post adressAnnars, om du vill vara säker på att du får ett rum vid Sokos Vaakuna, kan du alltid passa på att boka redan nu, för fram till torsdag 29.10 gäller rabattkoden Galan 2015. Nedanför ser du en bild på vilka priser som gäller, och vill du veta mer om hur du bokar ett rum med koden så klicka in dig här! 

sokos erbjudande

32 Responses

 1. SKÄRGÅRDSRUMMET
  Just nu. Att få gömma sig till en stund i en annan värld, vore rena rama batteriladdning just nu. Stress med jobb och stress med hälsobekymmer för de nära och kära. Att få pusta ut och ladda energi borta från de vardagliga, ens bara en natt…aaah.

 2. Oj vilken härlig tävling, jag har fortfarande inte löst hur jag ska göra med övernattning faktiskt, så håller tummarna för att jag får bo i Norrskärrummet eftersom färgerna i de rummet kommer matcha min galaklänning alldeles perfekt..! :) Troligtvis bjuder jag med nån speciellt utvald också, eftersom det ju faktiskt finns gott om plats för två personer att njuta av ett vackert hotellrum :)
  Skärgårdsrummet ser ju också fantastiskt häftigt ut, men nu fick man kanske inte välja två rum…

 3. Jennifer Carp

  Att få spendera en natt på hotell efter en lyckad Gala skulle vara pricken på i:et! Himla behändigt att få sin skönhetssömn bara några hundra meter från Gala-lokalen och rena drömmen att få göra sig galafin i ett hotellrum innan ;) Ljuset i Norrskärrummet är ju perfekt när jag ska sminka mig (hehe sann skönhetsbloggare!)

  Håller tummarna :)

 4. NORRSKÄRRUMMET
  Som studerande hade en natt på detta hotell varit så skönt. Jag menar, vem älskar inte den känslan när man stiger in i hotell rummet, kastar väskorna åt sidan och får gå och lägga sig i den underbaraste och skönaste sängen som finns. Jag vet inte vad det är med just hotell sängar men de är magiska med sina täcken och dynor. Att sedan få sova ut och vakna och veta att man har hotell frukosten som väntar på en. En till underbar sak med hotell, frukosten. Att sen få gå och äta av den och bara njuta vore så skönt. Det hade helt enkelt varit så lyxigt att få övernatta i detta rum!

 5. Två relativt nyblivna småbarnsmammor som behöver paus från vardagen tänkte glamma till ett veckoslut genom att gå på GALAN. Vi kör all in – lämnar ungarna hemma, packar ner långklänningarna, gulddetaljerna och en (okej två) flaskor skumpa. Vi kör ändå från Karis och det vore super-smaskigt med lyxigt hotellrum där vi kan förbereda oss för GALAN och även sussa sött efteråt ( kan behövas, efter 6 månader dålig sömn). En guldkant på vår vistelse i Vasa helt enkelt. Därför skulle vi självklart välja Vaasa-rummet!

 6. En natt på Norrskärsrummet skulle sitta fint, en natt ostörd sömn med den jag har kär, barnfritt… Vore mer än lyx när man har 6 barn! Skulle överraska mannen o fixa skötare o allt i smyg o sen bjud iväg honom på en dejt :)

 7. Två nyblivna ”mamacitas” från Nyland är väldigt sugna på bloggala och en natt i Vaasa-rummet! :) Ojojoj, vad det lockar med en vuxenkväll, HOTELLFRUKOST och egentid för ett dygn! Hoppas verkligen på att kamma hem den här vinsten.

 8. Skärgårdsrummet. För att jag skulle vilja bjuda en fattig studiekompis på en lyxig hotellnatt :)

 9. Är med i utlottningen och håller tummarna för en natt på norrskärrummet! :)

 10. Norrskärrsrummet! Åh så vackert – jag älskar turkost :) Det skulle vara en underbar avbrott i vardagen att få sova på hotell i samband med galan, Jag har upplevt mycket motgångar under den senaste tiden. På mindre än ett år har jag sökt över 100 jobb, gått på 15 intervjuver, kommit bland de 6/3/2 bästa men ändå inte fått dessa jobb. Konkurransen är stenhård och jag stressar över mycket, sover dåligt, ältar och det blir lätt man klankar ner på sig själv och självförtroendet går neråt. Dock är jag stolt att jag har kunnat satsa på min hobby med skönhetsprodukter och kunna lägga mera tid på bloggen och någonstans känner jag ändå glädje som ibland kommer fram :) Detta skulle vara ett ”You Go Girl!” vinst med en underbar kväll och en underbar natt :)

 11. Vasarummet! :) För att jag aldrig bott på hotell i min egen hemstad, och skulle gärna vilja testa på det. Det blir liksom aldrig av när man bor i Vasa men det skulle vara fantastiskt att få vara turist i sin egen stad :)

 12. Norrskärssrummet ! Skulle vara så roligt att vinna :DD

 13. En natt på Vaasa-rummet skulle inte sitta helt fel, härligt med lite vardagslyx!

 14. Åh vilket svårt val! Men skulle jag vara tvungen att välja ett av dessa rum skulle nog lotten falla på skärgårdsrummet. Fina, ”normala” hotellrum kan man hitta så gott som varsomhelst, men ett skärgårdsrum som detta är inget man ser varje dag. Skulle definitivt vara en upplevelse i sig att få bo där över en natt :)

 15. Jag skulle vilja övernatta vid Norrkärrummet. Är alltid så roligt att sova på hotell och så sover man ju ofta extra bra! :)

 16. Åhh att få bo en natt i skärgårdsrummet skulle vara så roligt!
  Så annorlunda men så fint, jag som är uppväxt på landet har ju sätt många stugor i gammal stil men aldrig själv fått bo i en, och det där skulle säkert ge samma feelis! :)
  Skulle vara så mysigt att ta med sitt crush eller bästa kompis dit en natt och bara slappna av och njuta!

 17. Åh, det skulle passa utmärkt som övernattning efter bloggalan! Jag är väldigt sällan i Vasa, så det skulle passa bra att kombinera med en hotellnatt så man skulle hinna se lite av stan på samma gång. Ateljérummet är också fint, men Vaasa-rummet är min favorit! Då skulle jag ju lära mig lite om Vasas historia på samma gång också.. ;)

 18. Jag vill bo i skärgårdsrummet. :)
  Delvis för att jag är från Österbotten och har sommarstuga i Larsmo skärgård, så ett sådant rum känns väldigt ”hemma” för mig.
  Dessutom var min mormor och hennes familj fiskare. Hon har berättat att hennes pappa brukade ta upp dörren som vätte ut mot havet då de åt middag. Så de skulle kunna ”se på havet”.
  Så jag har av naturen, genom mitt släkte och min personlighet, en väldigt stor kärlek till skärgård och hav. :)

 19. Vaasarummet!! Eller skärgårdsrummet :) Så olika men ändå fina båda två.

 20. Vill mer än gärna spendera en natt i Skärgårdsrummet! För vem vill inte ”resa tillbaka” och uppleva finlands härligaste ställe, och stolthet, i 1920-tals stil? :D Det skulle ju också vara en finfin undanflykt från den hektiska vardagen, och man skulle få pusta ut och spendera lite kvalitetstid med pojkvännen :)

  Ha en bra kväll (:

 21. Inte skulle det ju vara helt fy skam att bo på hotell ändå. Jag skulle välja Norrskärsrummet isåfall. :)

 22. Jag skulle gärna överraska Nina ”Ninozia” med en natt i Norrskärrummet. Därför vill jag vinna, så vi får sova som prinsessor på ärten en natt :-D Och för de som läst hennes blogg, så har ni väl inte missat vilken färg som är en av hennes favoriter! :-)

 23. Jag vill sova i Vaasa rummet för det är så vackert!

 24. I Norrskärrummet kunde jag tänka mig att bo :)

 25. Nelli Ljunggren

  Norrskärrummet! Skulle bli en absolut toppen övernattning!

 26. Jag skulle vilja bo i skärgårdsrummet för en annorlunda upplevelse :)

 27. Atejérummet ser ju helt ut som en avspegling av min personlighet, där skulle jag sova(& fota) gott minsann! ;)

 28. Norrskärrummet! Så behöver jag inte fundera på hur jag ska ta mig hem i den sena novembernatten… Ja och så ser det så där härligt fräscht ut med de turkosa gardinerna. HUR månne det känns att bo så modernt och elegant?

 29. Norrskär – absolut! Har aldrig sett ett så mysigt hotellrum tidigare. Roligt att Vaakuna vågar sticka ut från mängden på dethär viset :)

 30. I norrskärrummet med en snygg turkos inredning. Det ser så fräsch och modernt ut, skulle verkligen sova som en prinsessa där!

 31. Norrskärrummet eller Vasarummet eftersom turkos / ljusblå är min favoritfärg och det ser passligt stort ut för min extrema och vackra galaklänning ;)

 32. Åååh! Jag vill bo i Vaasa-rummet för att jag tycker att jag förtjänar en natts hel sömn i ett så harmoniskt rum som det där. Det hade laddat mina batterier för ett halvår till av dåliga nätter o gråtiga dagar med kära lilla dottern! Ser redan framför mig hur jag får sova i hela sängen istället för på 5cm pga katt, bebis o sambo.

Leave a Reply