Gott nytt bloggår!

posted in: Allmänt, Nyheter | 6

Hoppas verkligen att alla har haft ett fint jullov, och ett bra nyår. Nu är det dags att väcka finlandssvenskabloggare.com till liv igen, och börja fylla med inlägg och nyheter. Sidan kommer att ändras lite under våren, och här kommer ni få följa med alla nya händelser i bloggvärlden, och även själva påverka innehållet.

Vad vill ni se mera av på finlandssvenskabloggare.com ?

Så måste vi ju gå igenom vad som har hänt på senaste tiden, inte nog med att Galan 2015 var en stor succée, och ny gala har redan utlovats till nästa höst, men det har hänt så mycket annat i bloggvärlden sen dess. Flera bloggevent har ordnats, många nya poddar har vi fått lyssna på och även flera som har börjat blogga. Två skvallerbloggar har uppkommit, nämligen bloggkoll och Tizzel Tazzel.

Det har diskuterats allt kring barn, julklappar, värnplikt, finland kanske vinner juniorvm i ishockey (vilket vi hoppas på) och så mycket mera. Nu är det då dags att finlandssvenskabloggare.com också lyfter upp alla dessa saker, och lite till.

 

Vi som nu just skriver och redigerar finlandssvenskabloggare.com är Ida-Marie Jungell, Maria Frände och Sandra Neuman. Om ni har frågor, funderingar, tips, tankar, evenemangsförslag m.m., så tveka inte med att ta kontakt på fsbloggare@hotmail.com !

 

Välkommen 2016!

home-office-336373_1280bildlänk

6 Responses

 1. Roligt att ni är pågång med sidan igen!
  Jag gillar när det lyfts fram olika läsvärda inlägg/händelser från olika bloggare. Det blir att man automatiskt kikar in där och kollar in bloggen närmare, kanske hittar en ny blogg att återkomma till, en blogg man kanske inte skulle besökt annars..
  /Kitty

 2. Svårt att veta vad man vill se mera av på er sida, eftersom nytt år just har börjat ! :) Men jag vill gärna har tips på bloggar och bilder från evenemang/bloggträffar osv. Älskar att hitta nya bloggar att följa. Lycka till med starten på nya året ser fram emot at följa med :)

  • fsbloggare

   vi ska se till att hänga med på alla evenemang, och även ordna flera i år :)

 3. Vad spännande med ett nytt bloggår och att få se vad finlandssvenska bloggare kommer att hitta på! :) Just nu hoppas jag det blir några happenings i Helsingfors också eftersom jag numera bor här ;)

  Bra jobbat hur som helst tjejer!

  • fsbloggare

   Tack Jennifer, absolut måste vi hitta på något i Helsingforstrakten!

Leave a Reply