Hänger ni med?

posted in: Allmänt, Nyheter | 1

Tänka sig hur mycket den finlandssvenksa bloggvärlden har blomstrat upp sedan 2014, det har skett en så stor utveckling och mer kommer det varje dag. Antar att det är bäst att snabbt gå igenom vad allt vi kan hitta i svenskfinlandans bloggvärld så man inte tappar bort sig:


 

Aktiva bloggportaler

Autre.fi den Österbottniska portalen där du hittar bloggar om bland annat mode, skönhet, inredning, familjeliv, hälsa och lifestyle. Michelle och Jannike som driver portalen har i sina bloggar nämnt att 2016 kommer att bli Autre’s år, det blir spännande att se vad allt som kommer att hända på portalen i år!

Ratata.fi är portalen med en salig blandning av alla möjliga bloggar, bland annat kulturella, fotografiska, lifestyle och samhällskritiska, dessutom kommer ratata varje år ut med en super snygg kalender. Nu just är det Jenna och Nanó som driver portalen!

Sevendays.fi den nyaste blogg- och nyhetsportalen som drivs av HSS Media och fyra driftiga kvinnor, nämligen Linn, Anna-Lena, Anna och MichaelaPå Sevendays kan du läsa både bloggar, nyheter och krönikor.


 

Att följa bloggare

Finlandssvenska Bloggare grundades September 2014 av Ida-Marie och Maria, som nu finns både på facebook, instagram och på den här websidan. Tanken är att lyfta fram finlandssvenska bloggare och att alla ska få chans att synas.

Blogga.fi startades nyligen upp av Samuel & Alexandra och är en sida där du kan både dela dina inlägg och läsa andras inlägg. Skall bli spännande att följa med sidans utveckling.

Blogoteket hittar du på Sevendays och där kan man också dela sina inlägg och läsa andras inlägg.


 

Topplistor:

Bloggtoppen.fi som drivs av HSS Media.

Bloggar.fi som drivs av Jonathan.


 

”Skvallerbloggar”

Bloggkoll lyfter upp inlägg och bloggare och tar upp det som är aktuellt i bloggvärlden.

TizzelTazzel srkiver också om svenskfinlands bloggare med en liten tvist av humor.Sådär, nu borde ni kanske ha fått lite bättre koll på vad allt man kan hitta i den finlandssvenska bloggvärlden. Självklart finns det även flera poddar och youtubers, det kan bli ett helt annat inlägg!

cropped-fisvbIMG_8424.jpg

 

One Response

  1. Hej! Tack för omnämnandet!
    Men, Blogga.fi drivs av Samuel och Alexandra.
    Vi nämner ju inte vem vi är i något skede varken på hemsidan eller på Facebook, så jag förstår att ni inte visste,
    men det vore schysst med en uppdatering av texten.

Leave a Reply