Ratata lottar ut goodiebags på Galan

posted in: Galan 2016 | 0

ratata logo

Galan 2016 i samarbete med Ratata

.

ratata

.

Ratata är Svenskfinlands enda bloggportal där vem som helst kan starta en blogg. Vi ringde upp Jenna Vierinen, som är evenemangsansvarig på Ratata, för att ta reda på vad Ratata har för sig just nu.
.
Jenna Vierinen berättar att Ratata ser jättemycket fram emot Galan och att de tycker att det ska bli spännande att se hur Galan kommer att skilja sig från ifjol. Vierinen kommer i år att vara den som representerar Ratata själv eftersom Nanó Wallenius, innehållsansvarig på Ratata, för tillfället är i Kina.

– Det ska bli roligt att komma till Vasa och träffas i och med att Ratata annars är väldigt centrerat till södra delarna av landet.
.
Vad händer just nu hos Ratata?

– Vi satsar på två större evenemang. Ett med Peppe Öhman just före jul som det finns mer info om på vår hemsida och ett i januari med en stor svensk bloggare som ni kommer få höra om riktigt snart.

Ratata har nu fokus på att uppdatera sin hemsida, både med intervjuer och innehåll från bloggarna. Det ska hela tiden finns något nytt att läsa.
.

Under Galan 2016 kommer Ratata att lotta ut tre stycken finfina goodiebags i sin monter. Innehållet i varje goodiebag är värt ungefär 130€ och sakerna representerar det Ratata står för på ett eller annat sätt. Det får ni inte missa.

Leave a Reply