Vasa har något för alla

posted in: Galan 2016 | 0

vaasa_logo

Galan 2016 i samarbete med Vasa Stad

.

img_3762
Vasa stad är en stad värd att besöka. Den är både känd för sitt aktiva kulturliv och sina vackra vyer. Men vad allt kan man göra en dag på stan?
.
Museer 
Tre museer du kan besöka i stan är Österbottens Museum, Tikanojas Konsthem och Kuntsi konstmuseum för modern konst.
 .
Shopping 
Vasa erbjuder en rad olika shopping möjligheter. Rewell Center innehåller över 30 olika butiker. På andra sidan torget finner ni HS Center – även de med ett stort utbud av butiker. H&M, Bik Bok, Gina Tricot och Lindex är bara några av de stora kedjorna som finns i Vasa.
.
vasastad
 .
Lunch
Luncha, bruncha eller fika på någon av Vasas många restauranger. Arnolds, Cafe de Paris och Aschan Cafe är några favoriter, och söker du ett middagsställe kan du söka dig till Fondis, Bank eller Amarillo. Går du en dag på stan med dina barn så kan vi även rekommendera Café Ylikiva.
.
Eftersom Vasa även är känt för att vara en av de mest händelserika studiestäderna i Finland så kan vi lätt meddela att du inte heller kommer gå sysslolös om du råkar befinna dig här då skymningen lägger sig. I Vasa finns mängder av barer, krogar och nattklubbar. Vill man ha ett lugnare alternativ på kvällssysselsättning kan man välja till exempel Cinema Bowling eller Biorex.
 .
Klicka in er på Vasas egen hemsida för att se hela listan på vad denna fina stad har att erbjuda.
.
Fyll gärna på i kommentarsfältet med fler förslag på vad man kan göra i Vasa.

Leave a Reply