Voga Styling vill att du ska känna dig bekväm

posted in: Galan 2016 | 0

voga-styling

Galan 2016 i samarbete med Voga Styling.
.

voga-styling-heidi-robert-sanda

Det härliga Voga-gänget består av Heidi Lithén, Robert Bamm och Sandra Holmäng

.

Voga Styling är här för att få dig att må bättre. Vi passade på att bekanta oss med företaget via Sandra Holmäng, som är en av grundarna bakom företaget. Sandra poängterar för oss att Voga inte enbart arbetar med det ytliga utseendet, utan också fokuserar på det inre. Det handlar om att känna sig bekväm med vem man är.

Utöver Sandra består Voga Styling av ytterligare två personer: Robert Bamm och Heidi Lithén. Robert Bamm har ansvar för marknadsföring och IT, Heidi Lithéns område är stil och inredning och Sandra Holmäng har ansvar för området trend och makeup.
.

Vad har ni på gång just nu?
– Vi håller på med att få vår hemsida översatt till finska, som vi räknar med att få klar till nästa år. I och med att många av Voga Stylings tjänster är nya och relativt okända för de flesta människor har detta varit ett ”provår” där vi bekantat och anpassat oss till marknaden.
.

Ser ni fram emot Galan?
– Vi är jätte, jätte peppade och tror det blir jätte, jätte roligt! Bloggalan ser vi som en enorm möjlighet för företaget och att träffa flera människor.
.

Förutom att Sandra kommer att vara på plats under Galan med resten av Voga-gänget är hon dessutom nominerad med sin modeblogg Sandra Emilia i kategorin ”Årets mode- och skönhetsblogg”.

Leave a Reply